Home » coffeeshop de Regenboog

Al jaren had ik mijn eigen coffeeshop waar ik mijn wiet en hasj haalde, ik was er trouwe klant en haalde er al vele jaren mijn drugs, ik ging er altijd lopend heen dwars door de stad, toen ik hoorde dat er een nieuwe shop bij zou komen, coffeeshop de Regenboog.

Ik had weer eens heel veel wiet gehaald en liep langs de nieuwe shop, hier zat het vol met antilianen , ik liep langs en keek naar binnen, en dacht; daarbinnen heb ik niets te zoeken, toch zou het anders gaan.

Ik begon beetje bij beetje mijn wiet te halen bij de Regenboog, hier werkt ene Anita, een blonde vrouw van middelbare leeftijd, steeds als ik mijn wiet haalde maakte ik grapjes met haar, grapjes als, dat dat ik gewonnen had met kaarten met mijn buren en een vrouw had gewonnen, al snel zat ik in het hart van Anita.

Op een zekere dag kwam ik weer bij Anita om mijn wiet te halen, en het viel me op dat er geen Antiliaan meer binnen zat, ik zei zo tegen Anita; Jee wat is het akelig rustig binnen! Ze zei; de antilianen mogen hier niet meer binnen komen, Kom binnen zitten een jointje roken, er is toch niemand! Zo gezegd, zo gedaan, ik ben binnen gaan zitten. Al snel kwam ik in contact met de eigenaar, genaamd Tommie, hij sprak, leuk je te ontmoeten, welkom in mijn shop!

Anita was heel aardig, ze had drie kinderen en was erg geheimzinnig over de gang van zaken van haar baas, steeds als Anita werkte ging ik er heen om met haar blowtjes te roken, het was erg gezellig.

Ik kwam er steeds vaker, bijna elke dag op het laatst, de baas Tommie gaf mij vele keren gratis een zakje wiet of hasj . Er waren meerdere klanten, ene Evelien, een aso, Clara, en Jolien, een labiele vrouw die verslaafd was aan wiet